BEELD & TUIN in galerie Lieve Lambrecht

In de galerie en beeldentuin Lieve Lambrecht in Merendree, aan de rand van de Oude Kalevallei, loopt deze zomer de 20e editie van de beeldententoonstelling Beeld & Tuin. In een prachtige tuin is een circuit uitgestippeld langs tientallen beelden van  invloedrijke Belgische en internationale beeldhouwers. Je ontdekt er een rijke variatie aan sculpturen, gaande van klein en intiem tot monumentaal, zowel figuratief als abstract en in diverse materialen.

Thierry BONTRIDDER – Jean-Guy CLOSSET – Achilles COOLS – Harry DE LEEUW – Gerda DE JONGHE – Marti DEGREEF – Etienne DESMET – Myriam EYKENS – Serge GANGOLF – Margot HOMAN – Michel JANSSENS – John MARTINI – Kieta NUIJ – Willy PEETERS – Dolores PREVITALI – Félix ROULIN – Chris RUL – Jean-Claude SAUDOYEZ – TABAK&NAUS – Yvan THEYS – Maarten VAESSEN – Paul VAN GYSEGEM – Bart VAN HOEK – Francine VAN MIEGHEM – Luk VAN SOOM – Edward VANDAELE – Liedeke VENINGA – Geert VERSTAPPEN – André VRANKEN – Martha WAIJOP

In de galerij loopt van 28 juni tot 26 juli de tentoonstelling
Beeld&Taal
met werk van Daniel AIRAM – Brody NEUENSCHWANDER – Dirk JANSSENS – Romy VAN RIJCKEVORSEL – Gaston DE MEY – Michèle GROSJEAN – André VRANKEN

In de sfeervolle lounge bar die uitkijkt over de tuin kan je na je bezoek aan de galerie of de beeldentuin nakaarten in een warme en gezellige sfeer.
Een geschikt adres dus voor een halte op je fiets- of wandeltocht.

De toegang is gratis.

Meer info op https://lievelambrecht.be/