Drongen feeëriek verlicht

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten hebben heel wat Drongenaars een inspanning gedaan om hun huis en tuin feestelijk te verlichten. Het resultaat is een wondermooi lichtspektakel verspreid over heel de gemeente. Op een fietstochtje van zo’n 28 km kan je genieten van dit feeëriek spektakel.
Je vindt een routeplannetje op Routeyou onder deze link
https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8242087/wandelroute/het-lichtend-pad

Gent verlicht

Op slechts een boogscheut van Drongen ligt het Gentse stadscentrum. Daar kan je vanaf valavond genieten van een lichtspektakel van wereldformaat: Gent verlicht. Ga dat zien!
Kom je met wagen dan is het onmogelijk om dichtbij het stadscentrum te parkeren Geen nood. Parkeer je wagen gratis aan het spoorwegstation van Drongen. Loop 100 m richting centrum tot aan de eerste bushalte. Daar neem je bus 17 of 18 (om het half uur een verbinding) die je op een kwartiertje afzet op de Korenmarkt, in volle stadscentrum!